Αποτελέσματα αγώνα “Δρόμος Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος”

Με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 ο αγώνας «Δρόμος Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος», απόστασης 9.8χλμ.

Ο ανωτέρω αγώνας που διοργανώθηκε από το Δήμο Καλαβρύτων, σε συνεργασία με τη Γραμματεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) και το Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ως ελάχιστο δείγμα τιμής, με την συμπλήρωση 80 χρόνων, για τους εκτελεσθέντες από τα Ναζιστικά στρατεύματα κατοχής στις 13 Δεκεμβρίου του 1943.

Στο αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης, πρώτος στους άνδρες αναδείχθηκε ο Γιώργος Καλαπόδης (Underground Running Team) με 32:16. Δεύτερος ήταν ο Θεόδωρος Βλάχος (Πέλοψ Πατρών) με 33:17 και τρίτος ο Δημήτρης Τασσόπουλος (Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς) με 34:54. Πρώτη ανάμεσα στις 184 γυναίκες τερμάτισε η Μαρία Ανθή Βυθούλκα (38:46), δεύτερη ήταν η Κατερίνα Πρισακάρου (ΣΜΑΧ Φειδιππίδης) με 41:28 και τρίτη η Σοφία Παναγιωτοπούλου (ΑΣ Ακρος) με 41:37. Συμμετείχαν συνολικά περίπου 700 δρομείς.

Τα πλήρη αποτελέσματα μπορείτε να δείτε στο παρακάτω link:

https://races.chronolog.gr/resultsv4.aspx?ev=4ed56dec1413eb9b4409fde9f13ef4ce&pp=2af2&c=0

Φωτογραφικό υλικό καθώς και video του αγώνα μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link:

https://www.kalavrytanews.com/2023/12/blog-post_43.html

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.