Εθνική Ομάδα Ενόπλων Καλαθοσφαίρισης και ΝΕ Μεγαρίδας σε φιλικό αγώνα για τα ΑμεΑ Μεγάρων

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο των Μεγάρων, η Εθνική Ομάδα Ενόπλων καλαθοσφαίρισης και η Νεανική Εστία Μεγαρίδας, βρέθηκαν αντιμέτωποι, σε έναν θεαματικό αγώνα, του οποίου όλα τα έσοδα διατέθηκαν για την ενίσχυση του συλλόγου ΑμεΑ Μεγάρων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Κλεάνθης Βαρελάς και ο Δήμαρχος Μεγάρων, Παναγιώτης Μαργέτης.

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.