Στην Κόρινθο η Εθνική Ομάδα Ενόπλων Καλαθοσφαίρισης για την ενίσχυση του Ευθύμειου Κέντρου

Στην Κόρινθο βρέθηκε, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, η Εθνική Ενόπλων Καλαθοσφαίρισης για να αντιμετωπίσει σε φιλανθρωπικό-φιλικό αγώνα τον ΚΑΟ Κορίνθου, με σκοπό την ενίσχυση του Ευθύμειου Κέντρου, που στηρίζει τα παιδιά που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση, κινητικά προβλήματα και νοητική υστέρηση, στο Νομό Κορίνθου.

Στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Κορίνθου, οι θεατές παρακολούθησαν έναν αγώνα γεμάτο αγάπη, θέαμα και ουσιαστική στήριξη σε έναν φορέα που προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια σε παιδιά με ειδικές ικανότητες στηρίζοντας παράλληλα και τις οικογένειές τους.

Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Νίκος Σταυρέλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Τάσος Γκιολής, ενώ το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας εκπροσώπησε ο Συνταγματάρχης ΜΧ Τζανής Δημήτριος.

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.