Αποτελέσματα Αγώνων Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου, DAY RUN 2024

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024, στις εγκαταστάσεις της Αεροπορικής Βάσης Δεκελείας (Τατόι), πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι αγώνες Ανωμάλου Δρόμου του Πρωταθλήματος των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και των Στρατιωτικών Σχολών (ανδρών και γυναικών), έτους 2024, ταυτόχρονα με τον 68ο Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου της Πολεμικής Αεροπορίας.

Διεξήχθησαν οι αποστάσεις των 9.6 χλμ. για τους άνδρες / σπουδαστές και των 4.8 χλμ. για τις γυναίκες/σπουδάστριες, ενώ συμμετείχαν συνολικά 324 αθλητές και αθλήτριες, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και των Στρατιωτικών Σχολών.

Στην γενική κατάταξη των Ανδρών την 1η θέση κατέλαβε ο Γιώργος Σταμούλης του ΣΞ με επίδοση 30:20, 2ος κατετάγη ο σπουδαστής της ΣΑΠΣ (ΠΣ) Ορφέας Ιωάννου με επίδοση 30:32 και τρίτος κατετάγη ο Αθανάσιος Λιγώνης του ΣΞ με επίδοση 30:45.

Στην γενική κατάταξη των Γυναικών την 1η θέση κατέλαβε η σπουδάστρια της ΣΜΥΝ (ΠΝ) Αθανασία Κοκκόρου με επίδοση 17:09, 2η κατετάγη η Ντενύζ Δημάκη του ΠΣ με επίδοση 17:37 και τρίτη κατετάγη η Μαρίνα Κωσταντίνου της ΠΑ με επίδοση 18:02.

Τα πλήρη αποτελέσματα των αγώνων καθώς και τις ομαδικές βαθμολογίες μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://drive.google.com/file/d/1hLeP-SBM7JrK1mKEIxf2jFe6ual4Qpy5/view?usp=sharing

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.