Εθνική Ενόπλων και ΑΕΝΚ έπαιξαν μπάσκετ για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Κηφισιάς

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ της Εθνικής Ενόπλων μπάσκετ και της ΑΕΝΚ (Αθλητική Ένωση Νέας Κηφισιάς), που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 στο κλειστό “ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ” της Κηφισιάς. 

Με σκοπό τη συλλογή τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κηφισιάς οι αρκετοί φίλαθλοι, που παρακολούθησαν την αναμέτρηση, συγκέντρωσαν 250 κιλά τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία και παρέδωσαν στις υπηρεσίες Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Κηφισιάς, παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς Βασίλη Ξυπολυτά, που παρακολούθησε τον αγώνα.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος, οι θεατές απόλαυσαν ένα απολαυστικό παιχνίδι, που έληξε με νικήτρια την Εθνική Ενόπλων με σκορ 83-81.

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.