Μεγάλη επιτυχία των Ελλήνων αθλητών στο 1ο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα Στίβου Πάρα-Αθλητών του CISM

Με δυο πάρα-αθλητές και συνολικά έξι μετάλλια (τέσσερα χρυσά και δύο ασημένια) ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της χώρας μας στο 1ο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα Στίβου του CISM για Πάρα-Αθλητές που πραγματοποιήθηκε από τις 20 έως τις 25 Μαρτίου στην πόλη Jesolo της Ιταλίας.

Πρόκειται για τον Ανθυπαστυνόμο της ΕΛΑΣ Φώτιο Ντιμέρη στην κατηγορία F42 και τη Λοχία (ΠΖ) Σουλτάνα Κεραμιδά του ΣΞ στην κατηγορία F56. Και οι δύο παρα-αθλητές συμμετείχαν στα αγωνίσματα των ρίψεων (δίσκος, ακόντιο, σφαίρα).

Αναλυτικά οι θέσεις και τα αποτελέσματα των Ελλήνων Αθλητών:

Ντιμέρης Φώτης

Final – Shot Put CISM

1st. NTIMERIS Fotios F42 GRE 12.57 

Final – Discus Throw CISM

2nd. NTIMERIS Fotios F42 GRE 46.01

Final – Javelin Throw CISM

2nd. NTIMERIS Fotios F42 GRE 31.5

Κεραμιδά Σουλτάνα

Final – Shot Put CISM

1st. KERAMYDA Soultana F56 GRE 6.45 

Final – Javelin Throw CISM

1st. KERAMYDA Soultana F56 GRE 18.8

Final – Discus Throw CISM

1st. KERAMYDA Soultana F56 GRE 18.02

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.