Στην Αγία Παρασκευή η Εθνική Ενόπλων μπάσκετ για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου – Τιμητική βράβευση του Α/ΓΕΝ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε μια ακόμα συμμετοχή της Εθνικής Ενόπλων μπάσκετ, σε εκδηλώσεις που προάγουν την κοινωνική δράση. 

Αυτή τη φορά, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, βρέθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου, στο κλειστό γήπεδο Κοντοπεύκου της Αγίας Παρασκευής, όπου αντιμετώπισε τον Αθλητικό Σύλλογο Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων, για τις κοινωφελείς δομές του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Η ανταπόκριση των θεατών που παρακολούθησαν τον αγώνα ήταν θερμή, αφού συγκεντρώθηκε σημαντική ποσότητα αγαθών για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου και του κοινωνικού μαγειρείου του Δήμου. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης, απένειμε τιμητική διάκριση στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχο Δημήτριο Ελευθέριο Κατάρα ΠΝ.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος, η Εθνική Ενόπλων επικράτησε της Αγίας Παρασκευής με 101-91.

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.