Συμμετοχή της Ελλάδας στο 1ο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα Στίβου Πάρα-Αθλητών του CISM

Με δυο πάρα-αθλητές θα συμμετέχει η χώρα μας στο 1ο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα Στίβου του CISM για Πάρα-Αθλητές που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 25 Μαρτίου στην πόλη Jesolo της Ιταλίας.

Πρόκειται για τον Ανθυπαστυνόμο της ΕΛΑΣ Φώτιο Ντιμέρη στην κατηγορία F42 και τη Λοχία (ΠΖ) Σουλτάνα Κεραμιδά του ΣΞ στην κατηγορία F56. Και οι δύο παρα-αθλητές θα συμμετέχουν στα αγωνίσματα των ρίψεων (δίσκος, ακόντιο, σφαίρα).

Αρχηγός της αποστολής ορίστηκε ο Αντισμήναρχος (ΥΑΔ) Γεώργιος Ανταλής, από τη Γραμματεία ΑΣΑΕΔ. 

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.