Έναρξη εγγραφών προσωπικού ΕΔ & ΣΑ στον 41ο Αυθεντικό Μαραθώνιο & στον 10ο Στρατιωτικό Μαραθώνιο

(10th ATHENS MILITARY MARATHON)

Η παρούσα ανακοίνωση, αφορά στην ενημέρωση προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που επιθυμεί να συμμετάσχει στον 41ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, που θα διεξαχθεί στη διαδρομή Μαραθώνας – Παναθηναϊκό Στάδιο, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2024.

Όσοι συμμετάσχουν στον 41ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Δρόμο, ταυτόχρονα θα αγωνιστούν και στην επετειακή διοργάνωση του 10ου Στρατιωτικού Μαραθωνίου (10th ATHENS MILITARY MARATHON), εκκινώντας από το μπλοκ που αντιστοιχεί στις ατομικές τους επιδόσεις.

Ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος. Οι συνάδελφοι που θα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μετά την συμπλήρωση του ανώτατου αριθμού των συμμετοχών, θα βρίσκονται σε σειρά προτεραιότητας (επιλαχόντες). Δυνατότητα υποβολής έχει το εν ενεργεία προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας εγγραφής που βρίσκεται στο παρακάτω link και αφορά αποκλειστικά στο αγώνισμα του Μαραθωνίου και όχι στους παράλληλους δρόμους 5 και 10χλμ.

Φόρμα εγγραφής: https://forms.gle/gB1R4SqTAZjxN99X7

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων και εφόσον δεν έχει συμπληρωθεί το ανώτατο όριο συμμετοχών είναι η 15η Ιουλίου 2024 (μετά την συμπλήρωση του ανώτατου ορίου συμμετοχών η φόρμα εγγραφών κλείνει αυτόματα).

Οι συνάδελφοι που έχουν υποβάλλει αίτηση συμμετοχής και αδυνατούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να ενημερώσουν άμεσα την Υπηρεσία μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση, asaed.hellas.1948@gmail.com

Εφίσταται η προσοχή των κ. κ. συναδέλφων για την πιστή τήρηση των αναφερομένων που αφορά στη δήλωση συμμετοχής τους, μέσω της υπόψη φόρμας εγγραφής, προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην Υπηρεσία μας, καθώς κατά τις προηγούμενες διοργανώσεις μεγάλος αριθμός στελεχών των ΕΔ και των ΣΑ δεν προσήλθαν να παραλάβουν τον αριθμό τους.

Επισημαίνεται, ότι οι δρομείς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, συμμετέχουν στον εν λόγω αγώνα, με δική τους ευθύνη και τα στοιχεία που δηλώνονται στην εν λόγω φόρμα εγγραφής, θεωρούνται αληθή, και η υπόψη δήλωσή τους, υπέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης, σύμφωνα με το άρθρο 8 παράγραφο 4 του Ν.1599/1986.

Επίσης αποδέχονται τα καθοριζόμενα στους κανονισμούς και στις ιατρικές οδηγίες που παρέχονται από την Οργανωτική Επιτροπή του ΣΕΓΑΣ του 41ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, όπως περιγράφονται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.athensauthenticmarathon.gr,  και ότι η συμμετοχή τους στον προαναφερθέν αγώνα είναι εθελοντική και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί εκτέλεση υπηρεσίας.

Ως εκ τούτου, βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους στην εν λόγω διοργάνωση, είναι να είναι υγειονομικά κατάλληλοι και προετοιμασμένοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και στις συνθήκες ενός μαραθωνίου δρόμου.

Με εκτίμηση & αθλητικούς χαιρετισμούς,

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων
Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων
ΓΕΕΘΑ/ΑΣΑΕΔ
Ελληνική Αντιπροσωπεία στο CISM

Επικοινωνία:
asaed.hellas.1948@gmail.com

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.