Αγώνες Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Ανδρών των Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας, έτους 2024

Οι αγώνες του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Ανδρών των ΕΔ & ΣΑ πραγματοποιήθηκαν από τις 17 έως τις 21 Ιουνίου 2024 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γεώργιος Κακούρης» στο Ίλιον.

Τη διοργάνωση του Πρωταθλήματος ανέλαβε η Πολεμική Αεροπορία υπό την εποπτεία του ΑΣΑΕΔ.

Τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών, των ΕΔ & ΣΑ για το έτος 2024, κατέκτησε το Πυροσβεστικό Σώμα (ΠΣ).
Τη 2η θέση κατέκτησε η ομάδα του Στρατού Ξηράς (ΣΞ) και την 3η θέση, η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ).
Την 4η θέση κατέκτησε η Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ) και την 5η θέση η ομάδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (ΛΣ-ΕΛΑΚΤ).

Τα έπαθλα απένειμαν η δήμαρχος Ιλίου κ. Ανδριάνα Αλεβίζου-Κουκουβίνου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, κ. Σταύρος Μπουρζάκης, ο εκπρόσωπος του ΑΓΕΕΘΑ, οι εκπρόσωποι των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων των ΕΔ και των Αρχηγείων των Σωμάτων Ασφαλείας.

Φωτογραφίες:  https://photos.app.goo.gl/fu12bEhciJzsKYZX7

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.