Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Σκακιστικού Πρωταθλήματος ΕΔ & ΣΑ Έτους 2024

Από τις 29 έως τις 31 Μαΐου 2024, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Αεροπορικής Βάσης Δεκέλειας Αττικής το Σκακιστικό Πρωτάθλημα των Ενόπλων Δυνάμεων &  των Σωμάτων Ασφαλείας.

Το εν λόγω Πρωτάθλημα διοργανώθηκε από την Πολεμική Αεροπορία, μέσω της 123 Σμηναρχίας Τεχνικής Εκπαίδευσης, με τη συνδρομή της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (ΕΣΟ) και με την εποπτεία της Γραμματείας του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού των Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ).

Τα αποτελέσματα της διοργάνωσης μπορείτε να τα δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://drive.google.com/file/d/1-ZS_8MJ8f639aEYBynjl1eFZydGj7Rdw/view?usp=sharing

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.