Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης στην Άμμο (Beach Volley) Aνδρών και Γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) & Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ) 2024

Την  Τρίτη 08 και την Τετάρτη 09 Oκτωβρίου 2024 πραγματοποιήθηκαν στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις “Καράβι” στο Σχοινιά του Δήμου Μαραθώνα, οι αγώνες του Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης στην Άμμο (BeachVolley) Ανδρών και Γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2024.

Οι αγώνες διοργανώθηκαν από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, με την εποπτεία της Γραμματείας του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ).

Σε έναν συναρπαστικό τελικό που κρίθηκε στο τρίτο σετ, Πρωταθλητές στους άντρες αναδείχτηκαν οι αθλητές της Ελληνικής Αστυνομίας Δημητριάδης Θωμάς και Κατσακούλας Βασίλης, οι οποίοι  επιβλήθηκαν της ομάδας του Πολεμικής Αεροπορίας που αποτελείτο από τους  Γεωργακόπουλο Νεκτάριο  και Χρυσουλάκη Γεώργιο με σκορ  2-1 σετ (15-07, 11-15 και  11-09 ).

Στο μικρό τελικό η δεύτερη ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας με τους Παπανικολάου Δημήτριο και τον Καρυπίδη Γεώργιο επικράτησε με 2-0 σετ (15-11, 15-10) της έτερης ομάδας της Πολεμικής Αεροπορίας, με τους Παπαδογούλα Άρη και Τσαλικιάν Μιράν , κατακτώντας την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.  

Στις γυναίκες, μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχτηκε  η ομάδα του Πολεμικού Ναυτικού αποτελούμενη απο τις  Ντίγκου Μαρία-Έφη και Πολονύφη Μαρία, οι οποίες  επιβλήθηκαν  της Ελληνικής Αστυνομίας και περσινές πρωταθλήτριες, Σταυροπούλου Κατερίνας και Λάιου Παναγιώτας, με  σκορ 2-0 σετ (15-06 και 15-13).

Στο μικρό τελικό η ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος με τις Χαζαρίδη Αναστασία και Βασιλά Ευαγγελία επικράτησαν με 2-1 σετ (15-8, 13-15 και 8-11) του Στρατού Ξηράς, με τις Μαργαρίτη  Σταυρούλα  και Στρατάκη Δήμητρας, κατακτώντας την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Φωτογραφίες: https://photos.app.goo.gl/Wt7Z51HNr9seKoWA8

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.